Bruidsmake-up om natuurlijk te stralen op jouw trouwdag!

Ga je binnenkort trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Op je bruiloft wil je natuurlijk op je allermooist zijn, met een prachtige outfit, een verzorgd kapsel en een stralende make-up die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Professioneel aangebrachte bruidsmake-up accentueert niet alleen je natuurlijke schoonheid, maar blijft de hele dag prachtig zitten, zelfs tijdens emotionele momenten van blijdschap.

Bruidsmake-up advies op maat

Wil je verzekerd zijn van een make-up look die comfortabel aanvoelt, lang blijft zitten en helemaal is afgestemd op jouw uitstraling? Neem dan contact met me op voor een bruidsmake-up advies op maat. Of je nu kiest voor een subtiele naturel look of iets meer glamour, bij mij hoef je je geen zorgen te maken over dikke lagen make-up. Ik zorg voor een stralende, verfijnde uitstraling.

bruidsmake-up

Bruidsmake up aanbrengen op jouw grote dag

Jouw grote dag is eindelijk aangebroken, en het moment waarop je als stralende bruid je entree maakt, is magisch. Om ervoor te zorgen dat je make-up er perfect uitziet, ben ik op jouw trouwdag ruim op tijd aanwezig om de afgesproken look aan te brengen.

Wil je dat ik ook standby blijf voor touch-ups tijdens de dag, bijvoorbeeld voor de fotoreportage of wanneer je van jurk wisselt voor het avondprogramma? Bekijk de prijslijst of neem contact met me op voor een offerte op maat, zodat je je de hele dag geen zorgen hoeft te maken over je make-up.

Irena Marmelstein die makeup bruid bijwerkt

Make-up bruidsmeisjes en andere bruiloftgasten

Wil je dat je bruidsmeisjes er ook stralend uitzien naast jouw bruidsmake-up? Dat kan! Ik verzorg hun make-up bij jou thuis of op de trouwlocatie, zodat iedereen klaar is voor het feest. Ben je getuige of uitgenodigd voor een bruiloft en wil je er extra feestelijk uitzien? Ook dan kun je me boeken voor een prachtige, feestelijke make-up die perfect past bij de gelegenheid.

bruid met drie bruidsmeisjes